Här rivs gamla boden

Med fantastisk hjälp av samtliga medverkande på arbetsdagen 29 april, revs den gamla boden på midsommarängen och allt material kunde smidigt forslas bort genom att Ingvar Palmqvist ställt upp och ordnat med en container på plats. Innan den revs kunde en inventering göras av materialet som fanns inne i boden.

Vi fick mycket gjort under vårens arbetsdag. Ca 30 vuxna och en mängd barn i olika åldrar deltog. På midsommarängen ledde Börje Drakenberg arbetet med att fortsätta bygget av nya Ingas paviljong, och man fokuserade på målning, tak och fönster.

Tre farthinder har monterats och ytterligare två på Risets Alväg ska upp när de inte längre blir i vägen för byggtrafiken.

Midsommarängen krattades och tennisbanans nät är monterat och spänt. Läs mer om tennisbanan och om vad mer som erbjuds i Riset här.

Lekplatsgruppen hade beställt såväl ny sand till sandlådan som skyfflades ut och ny barkflis som skottades ut under linbanan samt runt den stora rutschkanan.

Lekstugan fick en rejäl uppfräschning genom att både bli skrapad, ommålad med vitt och grönt samt ny fin inredning.

Båtvägen lagades samt att strandpromenaden förbereddes för bygge av nytt räcke.

Vid Karbosjön monterades badstegen och man röjde sly. Här kan man nu både   sitta och fika, grilla och lyssna på fågelkvitter!
Stort tack till alla som hjälpte till!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.