BELÄGGNINGSARBETET STARTAR MÅNDAGEN DEN 23 OKTOBER

 Till berörda boende i området Risets vägförening 

Hej 

Nu är vi i gång med upprustning av vägarna i Riset. Vi har ett lag som gör arbeten runt om i området inför hyveln som kommer måndag 23 oktober 

Viktigt att fortsätta tänka på säkerheten! 

Vi vill påminna om att tänka på säkerheten genom att. 

  1. Var ute i god tid så ni slipper ha bråttom. Vi kan stå i vägen men flyttar oss så snart vi kan. 
  2. Visa tydligt att ni vill passera och invänta klartecken från arbetarna på plats att passera. 
  3. Viktigt att inte vara i närheten av maskinerna utan att ni först fått ögonkontakt och ett okej från maskinisten. 
  4. När ni passerar var uppmärksamma och kör eller gå försiktigt 

Om ni ser något som känns otryggt eller fel så hör av er till oss, vi vill att alla känner sig säkra! 

Var jobbar vi nu? 

Risets Alväg 

Här arbetar vi med att lägga ner dräneringsrör från Ristorpsvägen över risets alväg, samma arbeten kommer göras vid Risvinkelvägen och Sångfågelvägen. 

På fösabacken kommer vi under veckan utföra dräneringsarbeten vid vändplanen. 

Hyvel 

På måndag kommer hyveln och drar till alla grusvägar som tillhör vägföreningen, detta kommer göra att framkomligheten är begränsad. Vi beräknar att det kommer ta 2 dagar för hyveln att dra till alla vägarna förutsatt att vi inte stöter på hinder. Vill påminna er om att vara ute i god tid och inte stressa. Försök inte att klämma er förbi med bilar, cyklar etc. 

Beläggningsarbeten 

Beläggningslaget kommer att etablera på torsdag den 27 oktober och eventuellt starta med beläggningen då, det är fortfarande lite osäkert exakt tid när de är etablerade och klara här i Kummelnäs. Sen startar alternativt fortsätter dom på måndagen 30 oktober. Beläggningsarbetet beräknas ta 2 dagar. Under dessa 2 dagar kommer det vara väldigt begränsat med framkomligheten så jag vill påminna er om att vara ute i god tid och inte stressa. Försök inte att klämma er förbi med bilar, cyklar etc. Frentab Entreprenad AB, Box 26, 134 21 Gustavsberg, 08-570 260 90, www.frentab.se 

Viktigt att veta! 

Vi gör vad som är möjligt för att ni ska kunna få in era bilar på fastigheterna under arbetes gång. 

Om ni har några planerade leveranser så hör av er till oss, vi gör vad vi kan för att det ska fungera trots att vi arbetar här. Prata gärna med våra yrkesarbetare på plats om ni undrar något. 

Information från oss 

Den information vi lämnar ut är för att ni skall veta var de stora arbetena är som påverkar er mest. Vi kommer även att utföra arbeten på sträckor som inte står i informationen men det är då mindre arbeten som inte påverkar mer än att vi finns på plats, vi kan med andra ord lätt flytta på oss om vi står i vägen. Så snälla ni bli inte för besvikna om ni hittar oss på platser vi inte informerat om. 

Kontakt: 

Platschef: Dennis Schedin 

E-post, arbetsledning: kummelnas@frentab.se 

Lättast och föredraget från vår sida är att ni kontaktar oss via mejl så svarar vi så snart vi kan. Vid mer brådskande ärenden går det utmärkt att ringa. 

Dennis Schedin Platschef 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.