Välkommen på städdag lördagen den 27 april!

I sedvanlig ordning bjuder Risets Väg-och Tomtägarförening in områdets medlemmar till en dag med arbete och gott sällskap. Efter god respons väljer vi att fortsätta med tidigare upplägg. Med gemensamma krafter städar och röjer vi på Midsommarängen, vid tennisbanan, nere vid Risets brygga, vid Karbosjön samt runt om i området där behov finns. Allas insatser välkomnas och behövs, även barnens! Medtag med fördel blandade redskap såsom röjsåg, trimmer, motorsåg, grensaxar, grova kvastar, krattor, spadar, skyfflar och skottkärror mm.

Upplägg för dagen:

10:00 Arbetsdagens början med samling på Midsommarängen
12:00 Grillunch serveras
13:00 Arbetet tar vid igen!
ca 15:00-16:00 avslutar vi för dagen

För frågor inför arbetsdagen går det givetvis bra att höra av sig till

risetsvagforening@gmail.com

Väl mött!

/Styrelsen

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.