8 NOVEMBER – NY UPPDATERING GÄLLANDE BELÄGGNINGSARBETET FRÅN FRENTAB

 Till berörda boende i området Risets vägförening 

Nu ligger beläggningen i området och det finns några saker som vi vill att ni tänker på eftersom beläggningen fortfarande är relativt mjuk och kommer vara det en tid framöver. 

Stå inte still med bilen och vrid på ratten, det blir väldigt lätt gropar av det. Speciellt ju större fordon man kör. Viktigt att tänka på detta i vändplaner samt om ni ska backa in på era infarter. Eftersom beläggningen fortfarande är mjuk är kanterna extra känsliga nu innan stödremsan ligger. Tänk därför på att inte åka ut mot diket vid möte. Stanna istället vid platser där bilarna får plats att mötas utan att köra över kanten på beläggningen.

De kommande 2-3 veckorna kommer vi att fortsätta arbeta i området för att sen ta ett litet uppehåll och komma tillbaka efter årsskiftet. 

I korsningen Sångfågelvägen/Risvägen kommer vi att gräva ner dräneringsrör samt flytta en elkabel. På Fösabacken kommer vi också gräva ner dräneringsrör. Den 14 november kommer vi att laga asfalten på en del ställen över hela Risvägen och dagarna innan kommer vi att skära bort den gamla asfalten och justera ytorna som ska lagas. 

Viktigt att fortsätta tänka på säkerheten! 

Vi vill påminna om att tänka på säkerheten genom att. 

  1. Var ute i god tid så ni slipper ha bråttom. Vi kan stå i vägen men flyttar oss så snart vi kan. 
  2. Visa tydligt att ni vill passera och invänta klartecken från arbetarna på plats att passera. 
  3. Viktigt att inte vara i närheten av maskinerna utan att ni först fått ögonkontakt och ett okej från maskinisten. 
  4. När ni passerar var uppmärksamma och kör eller gå försiktigt 

Om ni ser något som känns otryggt eller fel så hör av er till oss, vi vill att alla känner sig säkra! 

Information från oss 

Den information vi lämnar ut är för att ni skall veta var de stora arbetena är som påverkar er mest. Vi kommer även att utföra arbeten på sträckor som inte står i informationen men det är då mindre arbeten som inte påverkar mer än att vi finns på plats, vi kan med andra ord lätt flytta på oss om vi står i vägen. Så snälla ni bli inte för besvikna om ni hittar oss på platser vi inte informerat om. 

Kontakt: 

Platschef: Dennis Schedin 

E-post, arbetsledning: kummelnas@frentab.se 

Lättast och föredraget från vår sida är att ni kontaktar oss via mejl så svarar vi så snart vi kan. Vid mer brådskande ärenden går det utmärkt att ringa. 

Dennis Schedin Platschef 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.