Styrelsen behöver dig!

Vi är alla stolta över vårt område, lummigheten, lugnet, karaktären, vänligheten. Att vi kan behålla det så och inte under kommunens – dyrare – huvudmannaskap hänger på att vi hjälps åt. Det är frivilligt arbete som ligger bakom alla förändringar och förbättringar. Insatser från dina grannar som gör att tennisbanan kan öppna varje vår, att du kan promenera längs vattnet och ta båten till stan. Att barnen kan leka på lekplatsen, att midsommarstången reses och lökar planteras.

I mitten av detta sitter styrelsen. Sju av dina grannar som lägger fritid och engagemang på att få allt att rulla. Vi har trevligt, till och med roligt, och känner stor tillfredsställelse när vårt arbete förbättrar vårt dagliga liv i området.

Nu behöver vi dig! För att hålla orken, idéerna och engagemanget uppe behöver vi turas om. Ta ett år eller två i styrelsen! Hör av dig till risetsvagforening@gmail.com eller direkt till Börje Drakenberg (valberedningen). Det här är vårt område, våra vägar och våra gemensamma ytor. Hjälps vi åt kan vi behålla det så.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.