Välbesökt stämma beslutade att avvakta med ytbeläggning på våra vägar

Onsdagen den 26 augusti genomfördes en framflyttad stämma för Risets tomtägareförening och Risets vägförening. I syfte att kunna uppfylla Folkhälsomyndighetens råd gällande smittspridning hölls stämman utomhus på Midsommarängen. Mötesordförande Malena Jönsson såg till att utskickad dagordning för båda föreningarna följdes och att stämmans 49 deltagare fick tydliga förklaringar i de frågor och beslut som krävde extra genomgång.

Förutom sedvanliga beslut om att godkänna föregående års räkenskaper och ge styrelsen ansvarsfrihet, så beslutade även stämman att följa styrelsens rekommendation i frågan om ytbeläggning på våra vägar. Det innebär att ingen ny ytbeläggning kommer att beställas i nuläget, och föreningen inväntar mer information om kommunens nu långtgående planer för VA utbyggnaden. Styrelsen kommer säkerställa att underhåll av vägarna sker på ett tillfredsställande sätt under denna period.

Flertal aktuella punkter lyftes av deltagande medlemmar under övriga frågor – allt från hantering av den invasiva växten parkslide och belysning på lekplatsen till ordningsproblem på Båtvägen.

Läs gärna protokollen i sin helhet här .

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.