Det sas på årsstämmorna 2017

Årets stämmor i väg- och tomtägareförening hölls den 21 mars med 30 fastigheter representerade. I vägföreningen antogs proposition om att göra de farthinder som under sommarhalvåren funnits installerade på Risvägen permanenta, d.v.s. att vi även fortsättningsvis monterar dessa på våren och tar bort dem på hösten samt att utöka antalet farthinder med ytterligare två stycken längs Risets Alväg.

Styrelsen gavs också mandat att vid behov mycket selektivt utöka med ett fåtal ytterligare likadana farthinder i området.

Risvägens dåliga skick har skapat huvudbry för styrelsen som anser att det vore en oklok investering att göra iordning vägen idag då vägen ändå skall göras om inom några år. Utredning pågår dock om åtgärder. Tills vidare lagas potthålen löpande. För tomtägareföreningen läggs fokus under 2017 på färdigställandet av Ingas paviljong. Utöver återkommande aktiviteter som arbetsdagar och midsommarfirande et c förmedlades att stort firande av föreningens 80-årsjubileum planeras att hållas i september.

Protokollen hittar du här:
Vägföreningen: Protokoll RVF ÅM 2017
Tomtägarföreningen: Protokoll RTF ÅM 2017

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.