Uppskjuten stämma – vad händer nu?

Styrelsen beslöt i ett sent skede att till följd av Corona-pandemin ställa in den ordinarie stämman som skulle ha gått av stapeln den 19 mars. I skrivande stund planerar styrelsen att i stället genomföra den ordinarie stämman i slutet av augusti, givet att coronasituationen så medger. Kallelse kommer att stadgeenligt gå ut minst två veckor i förväg, men spara de stämmounderlag som ni redan fått då dessa fortsättningsvis kommer att gälla. De finns även på risets.se

Nuvarande styrelse sitter kvar till dess den ordinarie stämman kan genomföras och utdebitering av avgifter sker efter dessa blivit godkända av stämman.

Hur gör vi med vägarna fram till stämman?

Då årsmötet skulle ta beslut om ytskikt på vägarna får det vänta tills vi kan genomföra stämman säkert igen. Underhåll och lagning av potthål kommer att ske löpande. Att jämna  till i större skala får vänta på beslut – om inte vägarna riskerar att bli så negativt påverkade att vi inte kan vänta. 

Viktigt för att vägarna ska hålla längre med detta mjuka ytskikt är alla håller till höger när de kör samt håller diken utanför sin tomt fria för regnvattnet. Då slipper vi djupa spår när alla kör på samma ställe, samt fåror när vattnet rinner ut över vägen.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.