Välkommen på arbetsdag 17 maj

Söndag den 17 maj är det arbetsdag i föreningen. Lite senare på våren än vanligt på grund av coronaläget. Vi samlas som vanligt på midsommarängen med start kl 09:30 och planerar att dagen avslutas senast kl 15.00.

Vi kommer att städa och ställa iordning såväl midsommarängen och lekplatsen som området i stort. Bland annat ska diverse sly, ris och nedfallna träd från februaristorm tas om hand, tennisbanans staket lagas, rabatter rensas, väntkur på ångbåtsbryggan målas om, Karbosjöns grill/badplats iordningställas, farthinder monteras. 

Allas krafter och insatser behövs! Även barnens! Arbetsledare är Jessica Jernström och Sofia Kinch.

Vi följer myndigheternas rekommendationer och om de inte har lättat håller vi två meters avstånd till varandra. Du deltar bara om du är helt frisk och garanterat smittfri. De som tillhör riskgrupper är ursäktade denna gång och bör stanna hemma med gott samvete.

Ni som är på plats – medtag med fördel blandade redskap som röjsåg och trimmer, motorsåg, grensaxar, grova kvastar, krattor, spadar, skyfflar samt skottkärror. Har du tillgång och möjlighet att ta med ett släp att köra iväg grenar och kapade träd med välkomnas det!

Vi bjuder på det som går att servera på ett smittsäkert sätt – men vi hoppas kunna grilla hamburgare som vanligt. 

Välkomna!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.