Röde Orms väg avstängd

På grund av all nederbörd har delar av Röde Orms väg skadats. Tillsammans med att flera använder vägen som smitväg för att undvika trafikljusen på Vikingshillsvägen har vi tillfälligt stängt av delar av Röde Orms väg. Pilar för omdirigering finns utsatta.
Vägen öppnas igen när skadorna åtgärdats.

3 reaktioner på ”Röde Orms väg avstängd”

 1. Hej!

  Vill passa på att flagga för att röde orms väg har 30 km i timmen. Vänligen respektera detta och åk i god tid istället för att köra som galningar i minst 50, vilket tyvärr inte sällan är än fortare än så. 😤

  Många åker alldeles för fort förbi på vår väg och jag vittnar dagligen om hastigheter som om, gud förbjude, nåt barn kliver ut på vägen samtidigt skulle innebära att det allvarligt skulle skadas eller värre. 😢

  Många som kör fort noteras också själva ha barn i bilen… och kör via vår väg fortare än 30. 😔

  En vänlig Uppmaning:
  Det är en kort sträcka – SÄNK farten så undviker vi personskador. Det är bekantas barn som bor och går här. Låt de vara säkra när de går till och från skolan… 🙏🏼✨

  1. En viktig och fullt relevant fråga, Marcus. Vi hoppas få svar från kommunen om deras tidplan snart, dröjer det än längre för vår del är det fullt möjligt att vi måste göra den sista ytbeläggningen trots att kommunen inte grävt för V/A än. Styrelsen återkommer när vi vet mer.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.