Välkomna på vårens arbetsdag den 29 april

Välkommen till vårens arbetsdag, lördagen den 29 april. Vi samlas som vanligt på midsommarängen med start 09.30. Utsedd arbetsledare är Sofia Kinch.
Vi kommer att vårrusta såväl midsommarängen och lekplatsen som området i stort. Bla ska lekstugan målas om, en hinderbana påbörjas i slänten, sand och bark ska skottas ut, farthinder ska monteras samt att vi ska fortsätta med Ingas paviljong och riva den gamla boden. Allas krafter och insatser behövs! Även barnens!

Passa på att träffa och lära känna grannarna i området och samtidigt bidra till allas trevnad genom att området hålls snyggt och välskött. Handlingskraft blandat med moderna verktyg och obruten vilja kan skapa oanade möjligheter och verkligt resultat! Medtag med fördel blandade redskap som röjsågar och trimmers, motorsågar, grensaxar, grova kvastar, krattor, spadar, skyfflar samt skottkärror.

Vi bjuder på stor grillunch och trevlig samvaro.

Välkomna!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *